Experts

Ik zet juridisch complexe zaken
om in pragmatisch advies

mr. Mark Schollen


Mark heeft ruim zeven jaar bij een groot kantoor als advocaat en curator gewerkt. In 2008 is hij geswitcht naar het wetenschappelijk bureau (sector civiel recht) van de Hoge Raad der Nederlanden, de hoogste rechter in Nederland. In deze uitdagende functie heeft hij met veel plezier met verschillende Advocaten-Generaal samengewerkt aan conclusies (uitgebreide adviezen over zaken) aan de Hoge Raad. Nu hij terug is in de advocatuur, zet Mark zijn kennis en ervaring in procedures graag in voor cliƫnten.

Naast zijn werk als advocaat is Mark  bewerker van een aantal artikelen van de Faillissementswet in het SDU Commentaar Insolventierecht. Mark heeft verschillende juridische artikelen geschreven in tijdschriften en bundels.

Mark staat als procesadvocaat pur sang achter u. Hij gaat voor de winst en staat voor uw zaak. Hij weet uitstekend proceskansen in te schatten en zal ook de pijnpunten in uw zaak aangeven. Mark is ook fervent liefhebber van hardlopen, een sport waarvoor je net als in procedures een flink uithoudingsvermogen nodig hebt.


Mail mschollen@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Locatie Best

Uurtarief €245.00

Praktijkgebieden en specialisaties
Insolventierecht, ondernemingsrecht, herstructurering, beslag- en executierecht, aansprakelijkheids- en contractenrecht

Opleidingen
Specialisatieopleiding Insolventierecht aan de Grotius Academie, specialisatiecursus Privacy en persoonsgegevens Tilburg University

Lidmaatschappen
Fellow Insolad (Vereniging van Insolventierechtadvocaten)
Lid Nederlandse Verenging voor Burgerlijk Recht
Lid Nederlandse Verenging voor Procesrecht

Registratie rechtsgebieden
Mr. Mark Schollen is advocaat in dienst bij Turnaround Advocaten B.V.
Dat betekent dat hij alleen optreedt voor Turnaround Advocaten als bedoeld in art. 5.9, onderdeel g Voda.
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft hij/zij zich op de volgende hoofd- (en eventueel sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Burgerlijk procesrecht
Insolventierecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.